Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας LUMEDICA  δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1984. Σήμερα αποτελεί έναν πολύ σημαντικό  ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών και πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με  αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα στην περιοχή της Αττικής στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση.

Ο Όμιλος LUMEDICA  διαθέτει επίσης ένα  κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ANATAXIS» ημερήσιας νοσηλείας , ένα κέντρο ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ  A.M.C. , ένα κέντρο ΕΥΕΞΙΑΣ & SPA και ένα τμήμα ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ παρέχοντας φροντίδα σε όσους χρειάζονται βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη υποστήριξη. Σημαντικό παράγοντα στην ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ αποτελεί η ολοκληρωμένη υπηρεσία φροντίδας με κατ’ οίκον φυσικοθεραπείες, που εξασφαλίζουν κλινική φροντίδα υψηλών προδιαγραφών και επιπλέον  λόγω των ιδιόκτητων Διαγνωστικών μας Κέντρων  παρέχουμε στους ασθενείς μας άμεση ανταπόκριση στις εξετάσεις τους με ευθύνη εξασφαλίζοντας παράλληλα την άριστη ποιότητα των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων στα εργαστήριά  μας με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Όμιλος LUMEDICA παραμένει πιστός στη διαρκή του δέσμευση να βρίσκεται «πάντα ένα βήμα μπροστά», προσφέροντας κορυφαίες και καινοτόμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας  με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, είναι το όραμα του ομίλου μας και για αυτόν τον λόγο επενδύουμε σταθερά στην επιστημονική πρωτοπορία , στην συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας και ανανεώνουμε διαρκώς τον ιατροτεχνολογικό μας εξοπλισμό, επενδύοντας σε μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής, με σκοπό να ανεβάζουμε διαρκώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Ο Όμιλος LUMEDICA μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον,  συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο επενδυτικό πρόγραμμα μονάδων υγείας  με στόχο την επέκταση του τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!