Διαγνωστικά Κέντρα

Ο Όμιλος LUMEDICA διαθέτει ένα σημαντικό Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το οποίο απαρτίζεται από τα πλέον αξιόπιστα Διαγνωστικά Κέντρα στην περιοχή της Αττικής.

Στα Διαγνωστικά Κέντρα LUMEDICA καλύπτουμε μεγάλο φάσμα εξετάσεων, (ακτινολογικές , αιματολογικές, μικροβιολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές κ.ά.).

Πρωταρχικός στόχος των Διαγνωστικών Κέντρων LUMEDICA είναι, με το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, να παρέχουμε τις πιο προηγμένες μεθόδους διάγνωσης, για ακριβείς διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και τις πλέον αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους ασθενείς.

Προτεραιότητα μας αποτελεί η ικανοποίηση των ανθρώπων μας που αναζητούν και εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.

Τα Διαγνωστικά μας Κέντρα παρέχουν τις υπηρεσίες τους καθημερινώς  και είναι οργανωμένα ούτως ώστε να παραδίδουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών ελέγχων αυθημερόν ( εκτός ορισμένων εξετάσεων ), με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι πιστοποιημένο, μέσω διαδικασιών διασφάλισης ποιότητάς ISO 9001:2015  και υπόκειται σε τακτικές και έκτακτες επιθεωρήσεις.

Διαγνωστικό Κέντρο LUMEDICA

Διεύθυνση: Κωστα Βαρναλη 32, Αιγάλεω, ΤΚ 12242
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 21 0300 4000

Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεγ. Αλεξάνδρου 56, Αιγάλεω, ΤΚ 12242
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 21 0300 4000

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!