Κέντρα Αποκατάστασης ANATAXIS

Το Κέντρο ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ANATAXIS» του Ομίλου LUMEDICA ξεκίνησε την λειτουργία του το 1984 από την Επιστημονική Διευθύντρια Φυσίατρο κ. Μαρία Φωτεινού – Νομικού, με πολυετή εμπειρία στην αποκατάσταση ορθοπεδικών, ρευματολογικών, νευρολογικών, νευροχειρουργικών και καρδιοαναπνευστικών παθήσεων αλλά και παθήσεων πολυοργανικής ανεπάρκειας, καθώς και στην ολοκληρωμένη αποκατάσταση ασθενών μετά από καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις και εγγυάται για την αποτελεσματική θεραπεία σε οποιοδήποτε δύσκολο περιστατικό.
Το ANATAXIS παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά εκσυγχρονισμένων και υψηλής ποιότητας ειδικών θεραπειών και υπηρεσιών, που προσαρμόζονται πάντοτε στον εκάστοτε ασθενή, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.
Ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός του αποτελείται από τα πλέον σύγχρονα πρωτοποριακά μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία αποτελούν εγγύηση για την υποστήριξη των θεραπειών.
Στόχος μας είναι να εμπνέουμε εμπιστοσύνη , δύναμη και ελπίδα στους ασθενείς μας και στις οικογένειές τους, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους αποκατάστασης και να τους υπερβαίνουμε.

Κέντρα Αποκατάστασης ANATAXIS

Νέστορος 19 , Αιγάλεω , TK 122-44

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 5452605 – 6933404040

Email:  info@allmedicalclinic.gr

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!