Κρυολιπόλυση

H κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική, αναίμακτη τεχνική που αντιμετωπίζει τα προβλήματα τοπικού πάχους σε διάφορα σημεία του σώματος. Με την απόλυτα ασφαλή τεχνολογία που χρησιμοποιείται, τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και τελικά καταστρέφονται.

Η θεραπεία στηρίζεται στην αντίδραση του λιπώδους ιστού, σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους, σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό. Η διαδικασία οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων και στη συνέχεια, σε απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό, με τη φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα λιποκύτταρα είναι πιο ευαίσθητα στο ψύχος. παρά ο ιστός που τα περιβάλλει και μπορούν  να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το σώμα, χωρίς καμία παρενέργεια

Πώς γίνεται η θεραπεία και ποια τα αναμενόμενα αποτελέσματα;

Λίγο πριν τη θεραπεία, ο ειδικός θα απλώσει στo σημείο του σώματος ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή του μηχανήματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, πολύ άνετη και απλά αφήνει την αίσθηση ψύξης στο δέρμα.

Η  κρυολιπόλυση  αποτελεί ιδανική λύση για περιοχές με επίμονο τοπικό πρόβλημα, το οποίο δεν υποχωρεί με την σωματική άσκηση, όπως είναι  η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι μηροί, τα γόνατα και οι γλουτοί. Τα αποτελέσματα μπορούν να βελτιστοποιηθούν με τον συνδυασμό της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες (RF). Η διάρκεια της θεραπείας για κάθε κύκλο είναι από 35-45 λεπτά ως και 2 ώρες περίπου και η προτεινόμενη συχνότητα είναι μια φορά το μήνα. Στην συνέχεια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του  χωρίς κανέναν περιορισμό, καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την εφαρμογή.

Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή, μετά από περίπου 2-3 μήνες, ενώ η συχνή επανάληψη μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα καλύτερο σε βάθος χρόνου.

Συνοπτικά τα  πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης για το σώμα σας είναι τα εξής:

  • Χάνετε το λίπος ακριβώς από τo σημείο που θέλετε.
  • Η θεραπεία βελτιώνει την όψη του δέρματος.
  • Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, οικονομικά προσιτή και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
  • Είναι μη επεμβατική μέθοδος.

Πρόκειται για θεραπεία που απευθύνεται σε όλους;

Η τεχνολογία κρυολιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής, χάρη στην ελεγχόμενη διαδικασία ψύξης. O γιατρός σας θα σας ενημερώσει πως αντενδείκνυται μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, δακτυλίδι στομάχου και σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή.

Δεν μπορούν να προχωρήσουν στη θεραπεία άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο, ενώ όσοι λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή θα πρέπει να λάβουν την σύμφωνη γνώμη του γιατρού τους πριν προχωρήσουν.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!