Αιματολογικό

Στα Διαγνωστικά μας  Κέντρα LUMEDICA  εκτελούνται όλες οι αιματολογικές εξετάσεις, με τη βοήθεια του πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου μας, με σύγχρονους αυτόματους αιματολογικούς αναλυτές και την μικροσκοπική εξέταση των έμμορφων συστατικών του αίματος, από τους έμπειρους ιατρούς μας που συμβάλλουν στη διερεύνηση ,διάγνωση και παρακολούθηση αιματολογικών νοσημάτων,  όπως μικροβιακών και ιογενών λοιμώξεων , αναιμιών, αιμορραγιών ή θρομβώσεων και λευχαιμιών.

Οι αιματολογικές εξετάσεις αποτελούν εξετάσεις εργαστηρίου και πραγματοποιούνται στο αίμα που έχουμε πρότερα απομονώσει από την φλέβα με τη χρήση αιμοληπτικής βελόνας. Στόχος των αιματολογικών εξετάσεων είναι η μέτρηση παραγόντων και ουσιών που θα βοηθήσουν στη διάγνωση νοσημάτων.

Η γενική αίματος  είναι ίσως η πιο σημαντική εξέταση αίματος ,αφού τα ευρήματά της δίνουν πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες για την κατάσταση και την εικόνα της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζονται συμπεριλαμβάνονται  ο αιματοκρίτης, η αιμοσφαιρίνη, τα αιμοπετάλια, τα ερυθρά και τα λευκά αιμοσφαίρια.

Στη γενική αίματος συμπεριλαμβάνεται και η Τ.Κ.Ε.(Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών),εξέταση που μπορεί να εντοπίσει τυχόν φλεγμονές, λοιμώξεις ή διαταραχές στον οργανισμό.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!